B2B-shop med försäljning till företag

Mudd


I regnbågens alla färger hittar du här mudd i både enfärgat och melerat.

Det elastiska tyget passar mycket bra till ärmslut, halsringningar,  linningar och som dekoration vid till exempel fickor. Det är även  utmärkt att använda för att sy benvärmare eller pulsvärmare till  handleder.

 

Populärt och smidigt är även att använda de rundstickade muddarna för  att klä om husvagnsdynor. Tyget som är stickat till en tub gör det  enkelt för dig att dra igenom hela dynan, och vips så har du en helt ny  klädsel i husvagnen.

I massor av ljuvliga färger finns här både enfärgade och melerade  muddar. Du hittar flera sorter som är av ekologisk bomull, men du kan  även välja mellan olika alternativ på bredd. Det finns både rundstickade  som liknar en tub i form och de som är runt 150 cm breda, vilken av  dessa typer som passar dig bäst beror till störst del på vad du föredrar  för ditt sömnadsprojekt.


Muddväv är ett elastiskt tyg som passar mycket bra till ärmslut,  halsringningar, linningar och som dekoration vid till exempel fickor.  Det är även utmärkt att använda för att sy benvärmare eller pulsvärmare  till handleder.

Populärt och smidigt är även att använda den rundstickade muddväven  för att klä om husvagnsdynor. Tyget som är stickat till en tub gör det  enkelt för dig att dra igenom hela dynan, och vips så har du en helt ny  klädsel i din husvagn.