B2B-shop med försäljning till företag

Resår

Här finner du resår i massor av olika sorter, bredder och färger.  Vilket av alla dessa alternativ som passar dig bäst beror på ditt  sömnadsprojekt.

Vanligast är stickad resår och vävd resår för elastisk linning, midja, ärmslut och benslut, knapphålsresår för möjlighet att justera längd på resåren, vikresår för elastisk kantning, resårsnodd för dragskor, resårtråd för rynkning och smockning, spets-och volangresår för fin dekoration och axelbandsresår för sömnad av axelband. 

Vår vanliga resår lämpar sig bra  för elastisk linning, midja, ärmslut och benslut på klädesplagg. De  smalare varianterna är utmärkt till underkläder, dockkläder,  maskeradmasker, hårsnoddar och skosnören. Det finns även alternativ med motiv som blir fina som dekorativ linning på till exempel trosor, boxerkalsonger, byxor, leggings och kjolar. 

Knapphålsresåren är utmärkt när  längden på en resår behöver justeras, till exempel i förkläden,  tygblöjor, mammakläder, midjan på barnbyxor och nertill på byxbenen på  barnoveraller. 

 

Vikresår är perfekt för kantning och axelband på bh,  topp, trosa, tygblöja och andra plagg med stretch. Den är även populär  för att skapa dekorativa hårsnoddar, hårband och armband.

 

Resårsnoddar används vid klädsömnad  som dragsko i benslut, ärmslut, midja och huva. Snodden passar även för  andra hantverksprojekt och accessoarer som hårsnoddar, stretchiga  armband, hårband och skosnören. 

 

Resårtråd är perfekt när du ska  smocka och rynka för att dra in vidd eller dekorera ett av dina  sömnadsprojekt. Den är även populär vid skapande av enkla armband,  partyhattar och masker då den lätt kan knytas och inte behöver några  spännen. 

 

Volangresår och spetsresår dekorerar underkläder,  behåar, trosor, gördelar, underkjolar, strumpeband och andra  klädesplagg. Populära är de även till dockkläder, smycken, scrapbooking,  håraccessoarer och som dekoration i halsringning och ärmslut. 

 

Axelbandsresår lämpar sig bra för axelband på bland annat behåar, linnen och nattlinnen.