B2B-shop med försäljning till företag

Symaskinsnålar

I vårt sortiment av Schmetz symaskinsnålar hittar du universalnålar,  jerseynålar, tvillingnålar, stretchnålar, jeansnålar, lädernålar, anti  glue-nålar och overlocksnålar.

Har du glömt vilken nål du har i symaskinen? Schmetz symaskinsnålar  har en färgkodning som möjliggör enkel och snabb identifiering av nålen.
Till Schmetz färgkodning

Universalnålen är den standardnål som passar bra till vävda tyger och används för bland annat klädsömnad, quiltning och broderi. 

 Jerseynålen har en rundad spets som gör den ideal för stickade tyger jersey, interlock och lycra. 

 

Tvillingnålen är en dubbel nål där du syr med två  rullar övertråd och en rulle undertråd i maskinen. När du syr får du två  sömmar intill varandra, på baksidan blir det en zickzack söm. 

 

Stretchnålen passar till jersey, interlock, lycra  och andra elastiska eller stickade tyger. Spetsen är rundad för att inte  skada tyget och nål/öga är specialdesignat för den sortens material.

 

Jeansnålen är specialgjord för att hjälpa till att penetrera tjockare tyger utan att nålen böjs eller att stygn hoppas över.

 

Lädernålen har en nål med skärspets för lätt genomträngning i läder, fuskläder, galon, oljeduk, pvc och liknande tyger. 

 

Anti Glue-nålen är symaskinsnål med non-stick  beläggning som gör att mindre klisterrester fastnar på nålen om du syr i  självhäftande- mellanlägg, spray eller kardborreband. 

 

Overlocksnålen är specialdesignad för