B2B-shop med försäljning till företag

Om oss

Vår passion

På Jonic Textil brinner vi för och älskar det vi gör, vi finns här för din skull och det är din shoppingupplevelse som är vår passion. Från det att du lägger din order tills du fått ditt paket, är vår målsättning att du ska få en helt fantastisk upplevelse. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda dig ett varierat, välvalt och framförallt stort sortiment som passar både din smak och plånbok. 


Vår historia

Jonic Textilimport är ett familjeföretag som startade sin verksamhet i Åhus år 1994. På den tiden arbetade vi som grossist och all försäljning skedde då genom besök på både skolor och företag.

När e-handel slog igenom blev vi genast mycket nyfikna på detta fenomen, att våra kunder hade möjlighet att utforska hela vårt sortiment och beställa när det passade dem på dygnet för att sedan få det levererat tyckte vi var en otroligt bra idé. Detta ledde i sin tur till att vi 1998 slog upp portarna till vår egen webbutik, där vi sedan dess välkomnat både privatpersoner, företag och skolor att göra sina inköp av tyger och sybehör hos oss. 

Under åren har vi sedan flyttat efter hand som vi vuxit ur lokalerna, men vi har alltid stannat i närheten av vår hemort Åhus. Vår senaste flytt bar av till Kristianstad där vi befunnit oss sedan 2013, här trivs vi jättebra och får äntligen plats med alla de tyger och sybehör vi vill kunna erbjuda dig.

Slutet av år 2023 kom vi fram till beslutet att avveckla företaget i dess nuvarande form och därmed skala ner verksamheten till att endast sälja till företag.

År 2024 har Jonic-textil.se bytt företagsform och är nu ett AB istället med endast försäljning till företag.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Adress:
Jonic Textil AB
Postadress:
Mastvägen 26
296 37  ÅHUS
...............

 

Telefonnummer: 044-241414
E-mail: [email protected]
Hemsida: www.jonic-textil.se
Organisationsnummer:
559470-3190